Aanleg

Het ontwerp staat op papier, maar dan begint het echte werk: de aanleg van uw tuin.

Geen tuin is hetzelfde

Ieder ontwerp is anders, want geen tuin is hetzelfde. Voor de aanleg van een tuin zijn vaak meerdere specialisten nodig, zoals voor het bouwen van een schuur, aanleg van een beregeningsinstallatie, een elektrische poort of zelfs een zwembad. Onder leiding van van der Hoogt Hoveniers is de uitvoering van deze werkzaamheden in uw tuin in handen van gespecialiseerde ambachtelijke bedrijven. Wilt u bepaalde onderdelen zelf uitvoeren? Dat kan natuurlijk in goed overleg met ons.

Producten van de beste kwaliteit

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van tuinaanleg weten we welke planten, bomen, struiken in welke grond gedijen en kopen we de bestrating en andere onderdelen bij de ons bekende adressen, zodat we wat kwaliteit betreft nooit voor onaangename verrassingen komen te staan. Met deze producten maken we de tuin zoals u wilt, zodat u veel aangename (zon)uurtjes in uw eigen paradijsje door kunt brengen.

Diversiteit en milieu

Rekening houdend met uw wensen streeft van der Hoogt Hoveniers naar een grote diversiteit in beplanting, wat bevorderlijk is voor een goed het milieu in uw tuin. Wij houden rekening met vogels, vlinders, insecten en andere tuinbewoners. De echt groene plekken worden steeds schaarser in Nederland. Wij zorgen voor een groen eldorado voor u en voor de in de natuur levende beestjes. Daarnaast hergebruiken we waar mogelijk de ‘oude’ materialen.

Wij geven u advies over hoe u met de planten en materialen om kunt gaan, maar u kunt natuurlijk het onderhoud ook door van der Hoogt Hoveniers laten doen.


Afbeelding 173
april mei 2012 033 Tuin Mierlo zeeland juli uitlaat 009P1060933